Vanmorgen waren we laat wakker en zagen dat het compleet bewolkt was. Gelukkig hadden we niet iets op de planning staan, behalve een honkbalwedstrijd tussen de Nationals en de Phillies vanavond om 7 uur. Na het ontbijt heb ik alle koffers leeggehaald (indeling tijdens het rondreizen is anders dan voor de terugvlucht) om deze gereed te maken voor de terugreis. Onderwijl hadden we de Weather Channel aanstaan om Ian die een tweede keer aan land zou gaan in de Charleston area. We zagen allemaal plekken voorbijkomen waar we geweest waren. Charleston, Myrtle Beach, Harker’s Island en Virginia Beach.

T20220930001

De muffin uit de ontbijtarea waren niet te eten....... Deze zijn dus in de prullenbak beland.

Het was net als de dag ervoor met Fort Myers en onze favoriet Sanibel Island vreselijk om te zien. Langzaam begonnen de koffers zich weer te vullen en rond lunchtijd zijn we even naar Safeway gelopen. Hier hebben we brood gehaald voor tussen de middag. We wilden nog iets lekkers meenemen, maar de prijzen hier zijn echt niet leuk. Onderweg naar Safeway hadden we een Duck Donuts gezien en ik had van Petra gehoord dat ze hier heerlijke donuts hebben. We zijn naar binnen gegaan en de donuts worden gewoon vers voor je gemaakt. Dit betekent dat ze nog lekker warm waren toen we in het hotel kwamen. We hebben de donuts direct gegeten (ze waren inderdaad erg lekker), maar hadden daardoor geen trek meer in brood. Die wordt dus bewaard voor morgen, want vanavond eten we in het stadion. Rond 3 uur zijn we richting het stadion gereden. De parkeerplaats konden we vanaf half 5 onze auto kwijt en vandaaruit was het nog een stukje lopen naar het stadion. Omdat we rijden zonder tollwegen kwamen we op plekken die we nog niet eerder gezien hadden tijdens onze bezoeken aan Washington. Vlakbij de National Mall begon het wat te spatten.

T20220930021

T20220930027

T20220930029

T20220930033

Dit was voorspeld dus we hielden er al rekening mee dat de wedstrijd mogelijk afgelast zou worden. Bij het stadion aangekomen mochten we hier nog niet naar binnen.

T20220930003

Beetje verscholen voor de regen hebben we in de rij gewacht. Om half 6 mochten we het stadion naar binnen. We waren één van de eerste 20.000 bezoekers, want we kregen beiden de sweater (promo van deze wedstrijd). Als eerste zijn we de fanwinkel binnen gegaan en heb ik een bandana voor Oliver gekocht.

T20220930005

T20220930037

Daarna zijn we op zoek gegaan naar iets te eten. 

T20220930008

Terwijl we aan het eten waren er Nederlanders naast ons komen staan. Zij waren afgelopen woensdag aangekomen, beetje zelfde verhaal. Tickets gekocht voor 2020 en de vouchers dit jaar moeten verzilveren. Ook zij hadden rechtstreeks Washington geboekt, alleen zij waren via Chicago binnen gekomen. Zij zitten nu een paar dagen tussen Washington en Baltimore met de bedoeling om daarna via de oostkust naar richting Wilmington te rijden. Door Ian moeten zij nu hun plannen aanpassen, en ze hadden nog geen idee wat te doen. Na het eten hebben we elkaar gedag gezegd en zijn we richting onze plaatsen gelopen. Op het moment dat ik mijn telefoon wil pakken om onze seating te laten zien, geeft de dame aan dat de wedstrijd is uitgesteld naar de volgende dag vanwege de regen.

T20220930038

Wij gaan het helaas niet redden om morgen naar de wedstrijd te gaan en gezien de verwachtte hoeveelheid regen verwachten we dat deze ook niet door zal gaan. Maar wat te doen met de kaartjes. Na van de ene plek na de andere plek gestuurd te zijn, kregen we door dat we een email zouden krijgen. Deze hebben we inderdaad gekregen en daarin staat dat we als we niet in de gelegenheid zijn om dit jaar nog te gaan, we de kaartjes ook voor seizoen 2023 mogen gebruiken. Op dit moment weten we dat nog niet, dus we gaan het zien. Daarna zijn we terug gelopen naar de auto en terug gereden naar het hotel.

T20220930041

T20220930042

Gelukkig voor Sjon werden de Yankees wederom uitgezonden en dit werd natuurlijk aangezet. Morgen is onze laatste volle dag in Amerika, deze dag gaan we de laatste boodschappen doen en natuurlijk verder inpakken.

Reageren is niet mogelijk

Reageren op deze inhoud is niet mogelijk.