6 oktober 1989 - 6 oktober 2014

Op 6 oktober zijn Sjon en ik 25 jaar getrouwd en wat is voor ons Amerika liefhebbers fijner dan dit met ons gezin in Amerika te vieren en wel Florida, helemaal omdat we daar in 2008 ook onze renewal hebben gedaan.

Zo gezegd zo gedaan, voor Romy hebben we tickets geboekt met miles van Romy, zij had er genoeg om tickets te kopen met wat administratiekosten. Voorwaarde was wel vliegen met Lufthansa en via Frankfurt heen en terug. Via American Vacations hebben wij onze heenreis hierop aangepast, alleen de terugreis wordt anders. Wij blijven namelijk samen nog een week langer in Florida. We vertrekken met z'n allen op 2 oktober en Romy gaat op 19 oktober weer terug en wij op 26 oktober.

Vervolgens hebben we Arjan en Ina benaderd en gevraagd of hun villa beschikbaar was voor de eerste 2 weken. Helaas was dit niet het geval, we konden tot de 17e gebruik maken van de villa. Achteraf was dit wel goed en hebben we de villa geboekt. De laatste 2 nachten met Romy verblijven we in Titusville, zodat we van hieruit Kennedy Space Center kunnen bezoeken. Dus hiervoor hebben we gelijk ook een hotel geboekt.

De laatste voorbereiding die we gedaan hebben is op 6 oktober zwemmen met dolfijnen boeken, want dat was wat wij graag wilden doen op onze trouwdag. De hele dag heerlijk vertoeven in Discovery Cove.

 

De planning voor de laatste week is nog niet helemaal bekend, hier zijn we nog druk mee bezig. Er zijn plannen voor de Everglades en de Golf van Mexico, maar hoe en wat dat wordt duidelijk op het moment dat we daar zijn.