Omdat onze mei/junivakantie al voor het grootste gedeelte geregeld is en we voor het najaar ook plannen hadden waren we druk bezig om een route te verzinnen voor New England. We hadden leuke tickets gevonden voor Boston met Aer Lingus.

Maar toch was er een twijfel. Het eerste rondje wat we bedacht hadden zou 3,5 week duren en hierin hadden we ook Nova Scotia en New Brunswick betrokken. Helaas zijn er weinig hotels van onze vaste ketens in dit gebied te vinden en hierdoor liep de prijs toch wel hard op.

Route oud

Daarna hebben we een rondje gemaakt zonder Nova Scotia en New Brunswick.

Route nieuw

Het voelde toch nog niet helemaal goed en inmiddels waren de tickets iets duurder geworden. Dan toch nog maar een paar nachtjes over denken. Dat had het gewenste resultaat want de tickets waren weer goedkoper geworden, namelijk dezelfde prijs als de eerste keer dat we keken. Omdat we op dat moment niet in de gelegenheid waren om ze te boeken, hadden we besloten om dat in het weekend te doen als de prijzen nog gelijk waren. Omdat ik op 8 maart mijn verjaardag vierde hebben we dat weekend geen gelegenheid gehad en wilden het maandag de 9e maart regelen. Achteraf gelukkig dat we zolang getwijfeld hebben (everything happens for a reason, right?), want op mijn verjaardag kreeg ik 's morgens een berichtje uit Florida dat onze Amerikaanse vrienden op 20 september gaan trouwen. In onze planning waren wij steeds uitgegaan van 17 september tot 12 oktober, dus die periode is helemaal goed. Romy wilde voor deze vrienden ook wel een paar dagen school missen, dus nu moesten we op zoek naar tickets voor Orlando. KLM had een leuke aanbieding, maar toch voor de zekerheid ook nog bij andere maatschappijen kijken. BA kwam er voor ons het goedkoopste uit. We vliegen 17 september via Londen Gatwick heen, Romy vliegt op 27 september via Gatwick terug en wij volgen op 12 oktober. Nu moesten we nog een verblijf regelen in Orlando. Onze vaste condo was helaas niet meer beschikbaar. Ai, nu moeten we op zoek naar iets anders. Wel graag in dezelfde omgeving, want deze locatie vinden wij erg prettig om te verblijven. We hoeven geen villa, een condo is meer dan voldoende voor ons. We hebben een aantal mensen aangeschreven en kregen een leuk aanbod van iemand. De locatie van deze condo was ook super, dus het verblijf was ook geregeld.

Runaway Beach Club

De auto hebben we wel al gereserveerd bij National, maar Sjon kennende kan dit als er leukere aanbiedingen voorbij komen nog wel een keer wijzigen. We hebben Sherri gelijk op de hoogte gebracht van het feit dat wij als gast op haar bruiloft aanwezig zullen zijn en dat vind ze helemaal super te gek! 

Totaal

One comment

  • ziet er wel gaaf uit hoor en die gondo ook netjes hoor geniet er van groetjes Papa@Mama

    Edited on zondag, 22 maart 2015 17:38 by Mama &Papa.

Comments are closed

The comments for this content are closed.