Na de vakantie van afgelopen mei zijn er nog maar 5 staten van de 50 over welke wij nog niet met een bezoek vereert hebben, namelijk 4 op het vaste land en Hawaii als hekkesluiter. Tussen de mei en november vakantie in (want Florida was al helemaal bekend) hebben we een route gemaakt waarin we de 4 staten van het vaste land konden plannen. Deze 4 staten zijn New Mexico, Oklahoma, Kansas en Missouri.

Deze liggen redelijk bij elkaar, maar op welk vliegveld vlieg je aan. We hebben uiteindelijk voor Houston gekozen en zijn vandaar uit gaan zoeken naar dingen te doen tijdens onze rondreis. Zo wilden we in ieder geval naar Sea World en Aquatica in San Antonio. Toeval wil dat daar op 19 april de laatste orca in gevangenschap is geboren. Als wij komen is de kleine een maand oud en gaan wij op kraamvisite.

Takara en baby

Er worden op dit moment geen shows gegeven, maar dat vind ik niet erg. Daarnaast wilden we graag naar het laatste huis van Laura Ingalls, dit als aansluiting op de reis in mei 2015. En verder waren er geen vereisten. Veel mooie natuur, cultuur  en point of interests waren in ieder geval de vereisten. Aan het eind van de rondreis verblijven we nog een paar dagen in Houston en gaan we naar een honkbalwedstrijd van de Houston Astro's tegen de Texas Rangers uit Dallas (een lokale derby dus). Helaas speelden de Yankees niet in onze reis op een locatie waar wij verblijven, anders hadden we natuurlijk een wedstrijd van de Yankees bezocht (helemaal nu ze zo goed spelen). Er zit maar één vervelend iets aan deze rondreis en dat is dat het niet past in onze gebruikelijke 3,5 week. We moeten dus nu ruim een maand in Amerika verblijven......

Route

 

Zo ziet onze reis eruit. Alle hotels zijn al geboekt!

One comment

Comments are closed

The comments for this content are closed.