Na de kerstdagen van 2018 begon het toch wel weer te kriebelen. We hadden dan weliswaar in mei een rondreis Deep South geboekt, maar voor het najaar hadden we nog niets gepland of zelfs bedacht.

Gaan we met z'n tweetjes of gaan we weer met Romy en Julian. Om daar een antwoord op te krijgen hebben we tijdens het eten een keer gevraagd wat de plannen van Romy en Julian waren voor wat betreft de vakantie. Ze wilden nog wel een keer naar Florida. Julian gaf aan dat hij ook graag de Disney parken daar zou willen bezoeken en zo ontstond het idee om later in 2019 te gaan en dan wellicht een jaarkaart te kopen, zodat we dat jaar daarna als we dan eerder gaan ook nog profijt van de jaarkaart zouden hebben.

Disney 1

Op 11 januari hebben we de tickets geboekt en hebben we de villa van Remco gehuurd. Ook de auto was snel gereserveerd. Alleen met de jaarkaarten hebben we nog even gewacht en achteraf was dat maar goed ook. Romy en Julian liepen in maart tegen hun doomhuis aan. De vakantie eind van het jaar kon nog doorgaan, maar een jaar later zat een vakantie naar Florida er dan even niet meer in. Gelukkig kun je ook een kaart kopen met 14 dagen toegang voor Disney en in combinatie met 14 dagen Universal Studio's wordt het al gauw een pretparken vakantie.

Harry Potter 1

Nu vinden Sjon en ik Disney ook erg leuk en zijn we er al een aantal jaren niet meer geweest. En Universal Studio's hebben we in 1998 gedaan en daarna alleen het Harry Potter gedeelte bezocht. Ook hebben we daar 2 keer de Halloween Horror Nights gedaan, maar hierbij geen attracties gedaan. En nu gaan we dus (proberen) om elke attractie van alle parken te doen die we in ieder geval willen doen. Dit jaar dus geen Seaworld, maar Disney en Universal. De eerste 2 weken zullen voor Universal gerelateerd zijn en de laatste 2 weken meer Disney. Sinds gisteren konden we onze eerste Fastpassen reserveren voor de attracties en dit gaat zich de komende dagen nog een paar keer herhalen. Ook het vliegtuigspotritueel moest nog gedaan worden en dat hebben we vanmorgen gedaan. Bij vertrek van huis werd er vertrokken vanaf de Polderbaan. 

20191027 090308

20191027 090354

Selfies maken zijn moeilijk, soms laat je je telefoon vallen en ligt iedereen dubbel, maar ook gaan mensen gekke bekken trekken als het te lang duurt.

Op het moment dat we bij de Polderbaan geparkeerd stonden is er een wissel van baan geweest en was het de Kaagbaan geworden. Dus hup weer in de auto en gaan met die banaan naar de Kaagbaan. Gelukkig dacht ik nog een keer controleren voor we afslaan, want het toestel zou bijna vertraagd vertrekken. En wederom gewisseld, nu de Aalsmeerbaan. We waren nog op tijd en konden ons toestel uitzwaaien. Omdat we een pretparkenvakantie hebben, gaat onze camera niet mee en maken we alleen foto's met onze mobiele telefoons. Onderstaande foto's zijn hier door het inzoomen minder van kwaliteit. 

20191027 094111

20191027 094506

20191027 094608

20191027 094824

20191027 094852

Met nog een kleine 3 weken voor vertrek zijn we al volop in de stemming. Komt natuurlijk ook door de voorbereidingen met betrekking tot de Fastpassen.