We hadden voor dit jaar eigenlijk nog niet in de planning om na alle Covid perikelen de oversteek te maken, maar van een eerdere geannuleerde vakantie hadden we nog vouchers bij United die we dit jaar moesten gebruiken en ook daadwerkelijk vliegen.

Dus langzaamaan zijn we ons gaan verdiepen in de opties en mogelijkheden. We wilden het liefst een rechtstreekse vlucht, dus kijkende naar de United hubs bleven er niet veel mogelijkheden over. Het kon of Houston of Washington worden, want een stop in Florida was nodig om daar een bestelling te halen die daar door Covid al eigenlijk veel te lang ligt. Hierdoor viel Chicago direct al af. We hadden vanaf de twee startmogelijkheden globale routes bedacht met Florida hierin.
De auto huren en de tickets voor Houston vielen duurder uit dan Washington, waardoor het uiteindelijk Washington is geworden. Deze route hebben we verder uitgewerkt en gezocht naar hotels. Ik heb hiervan een overzicht gemaakt in Excel en de prijzen erbij gezet.

Voordat we hotels gingen vastleggen wilden we eerst Esta geregeld hebben en gelukkig ging dit zonder problemen. Ook de auto hebben we vast gereserveerd en we hopen natuurlijk op een betere prijs, maar voor nu zijn we content met onze huurprijs. Hierna hebben we voor bepaalde locaties het hotel vastgelegd, omdat we het vermoeden hadden dat deze anders flink duurder zouden worden. Vandaag wilden we even checken hoe de prijzen van ons uitgezochte hotels nu waren en tot onze verbazing waren ze allemaal flink duurder geworden. Sommige zelfs gewoon onbetaalbaar (voor ons dan) duur. We zijn op zoek gegaan naar alternatieven en hebben één aanpassing in de route gedaan. Maar alle hotels zijn nu ook geboekt.

Over 60 dagen vliegen wij naar Washington, tenminste als alle onrust en omboekingen door personeelstekorten geregeld zijn.

Route totaal

Zo ziet de route eruit

Eén reactie

Reageren is niet mogelijk

Reageren op deze inhoud is niet mogelijk.